Tid til nye projekter

I følge kalenderen er det nu blevet forår og en ny havesæsonen står for døren. Det har været en ualmindelig mild vinter, og der har derfor været rig mulighed for at anlægge haven og opstarte nye projekter.

Vi bruger haven flittigt hele året og derfor er der steder, hvor græsplænen hen over vinteren bliver ødelagt og mudret. Det løser vi nu ved at anlægge stier med bl.a. trædesten og rald.

Hønsene flytter ud af vores skure og kommer i fremtiden til at bo i dette nye hus med adgang til hele haven. Vi har besluttet at vi max ønsker fire høns.De kommende 14 dage bliver der forberedt fundament til det 30 m2 store drivhus, som skal danne grundlaget for vores selvforsynende have og fremtidige salg af stauder og drivhusplanter.I år er vi kommet tidligt igang med plantesalget  og for 14 dage siden blev de første planter stillet i boden.

Under de mange glas kan jeg dagligt følge med i tilblivelsen af nye stauder. I år er der en lang række nye stauder på programmet og jeg glæder mig virkelig til den kommende sæson. Ikke mindre end 80 forskellige stauder er på vej.

 

2 tanker om “Tid til nye projekter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s