Om mig

Jeg er en mand på 36 år, som gennem hele livet har haft en interesse for alt der spirer og gror. I hele mit liv har jeg haft interessen for planter og interessen er ikke blevet mindre med årene, hvor jeg først begyndte at producere og sælge stauder og sidenhen har startet min egen gartnervirksomhed, hvor jeg tegner og laver haver i hele Østjylland.

Jeg er uddannet speditør og gjorde mig en kort karriere hos DFDS transport, men jeg fandt ret hurtigt ud af, at arbejde på kontor ikke var rammerne for mig.

Min kone og jeg købte for snart 11 år siden den ejendom vi i dag bor i, fordi vi havde fået vores søn Amér. Det daværende hus var dårligt indrettet med mange trapper og en al for lille have. Siden hen har vi fået en datter som i august 2017 fylder 10 år. I dag har vi et lille hus med en forholdsvis stor grund på 1100 m2, som efterhånden er indrettet med store staudebede, frugttræer, stier, forskellige belægninger og to store drivhuse. Det ene drivhus til hygge og det andet til produktion og selvforsyning.

Jeg har længe gået med drømmen om at blogge, og ved et arrangement i Claus Dalbys have blev jeg spurgt af en gæst, om jeg ikke havde tænkt mig at starte en blog, således jeg kunne dele mine haveoplevelser med andre. Siden har jeg overvejet muligheden, og jeg er nået frem til den erkendelse, at jeg kunne få stor glæde ved at fortælle om min store passion for haven på denne blog. Jeg vil gennem bloggen forsøge at dele ud af mine egne erfaringer fra livet i haven.

Jeg har den dag idag fuldstændigt dedikeret mig selv til et liv med alt hvad der spirer og gror, og trods et liv med høfeber, elsker jeg alt hvad der har med haver og planter at gøre. Jeg har valgt et liv med planter, og det har ført mig til en lang række gode bekendtskaber, som alle deler samme interesse som jeg. Min passion for haven, har givet mig så meget i livet, og jeg er sikker på, at der med min dedikation er meget mere i vente.

I Januar 2016 åbnede der sig en mulighed for mig. Gennem min tid som pædagog i en lokal børnehave mødte jeg i 2011 en dejlig familie som ejede en række plantecentre i blandt andet Horsens og Odder. Vi faldt hurtigt i snak om vores fælles interesse, nemlig planter og drivhuse. Ved et besøg hos familien en sommerdag med 24 børn så jeg deres imponerende drivhus. Jeg forelskede mig straks og René fortalte mig meget passioneret om arbejdet med opførelsen af drivhuset. jeg spurgte René om han ville have noget i mod at jeg sendte billederne af drivhuset til en anden bekendt som lever af at skrive bøger om bl.a. drivhuse. Det ville René ikke have noget i mod og sommeren efter var han og hans imponerende drivhus fremhævet i bogen.

I dag 6 år senere er jeg blevet en del af plantecenteret “Family Garden” i Odder, hvor jeg med mit eget store udvalg af stauder driver min virksomhed “Et Liv med Stauder”. René har sendt mig videre til hans partner Søren som driver plantecenteret i Odder og de har sammen inviteret mig indenfor. Udover plantecenteret er der i de tilstødende drivhuse en stor produktion af chokoladeblomster og kløver. Vi har slået os sammen og tilbyder idag det største udvalg af stauder i Østjylland med mellem 350 og 400 forskellige stauder på bordene.

Et Liv med Stauder tilbyder fortsat de samme aktiviteter som tidligere. Det er fortsat muligt at få lavet en havetegning, bestille mig til at passe din have, nyetablere og anlægge din have, beplante og meget mere.

Rammerne i Family Garden giver mig en unik mulighed for at fremvise mine kunder sammensætninger med en lang række stauder, buske og træer. Derudover kan jeg tilbyde mine kunder flotte haveløsninger til meget fornuftige priser.

Jeg ser frem til samrbejdet med Family Garden i 2017 og jeg byder alle mine nye og gamle kunder indenfor i de skønne omgivelser i Odder.

Rigtig god fornøjelse

Michael B. Sørensen

En tanke om “Om mig

 1. Hej

  Jeg ved ikke om du har set min hjemmeside fra vores have.

  Hvis ikke er du velkommen til at gå ind på:

  http://www.aagesenshave.dk

  hvor der ligger ca. 1.150 billeder fra vores have.

  Siden har nu eksisteret i knap et år og har haft ikke færre end godt 150.000 besøg.

  Kig evt. billederne i stort format med slideshow og musik.

  Med venlig hilsen
  Elmer Aagesen
  Rønvangen 101
  8382 Hinnerup

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s